Post by norahordacom on Feb 15, 2022 3:38:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklamos kredito kodai ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Jie turi pridėti daugiau dalykų
SUPER...!!!!😘😚😍
Man patinka šis žaidimas. Būčiau jam skyręs penkias žvaigždutes, bet brangakmeniai brangūs.
Kai bando aplankyti draugus, sako, kad negali užbaigti, draugas turi turėti naujesnę žaidimo versiją nei aš. Pašalinta, tada vėl atsisiunčiama, bet vis tiek problemos neišsprendžia
Iš pradžių buvo puiku, bet paskui pradėjo labai vėluoti
Labai patiko manau kad taip butu gerai ir tikroveja 😁😉☺️☺️☺️😜🤭
Ištaisyti problemas. Po atnaujinimo jis neveikia tinkamai....
Man patinka šis žaidimas, bet drabužiai per brangūs
Nelabai suprantu kaip žaisti. Viskas brangu. Kaip gauti pinigu?
Jurassic Dino Water World-Dino Wasserwelt Abenteuer jfi
Šis žaidimas BUVO nuostabus, kol nepasiekiau tokio lygio, kai neturėjote kito pasirinkimo, kaip tik sumokėti daug pinigų, įskaitant savaitinį abonementą, kad įvykdytumėte užduotį. Taip pat reikia papildomų dalykų, kuriuos reikia padaryti per kazino, kuris vėlgi kainuoja deimantus, kurie kainuoja pinigus. Žaidžiu maždaug savaitę ir išleidau daug pinigų vien tam, kad įsigyčiau deimantų ir energijos, kad nepatekčiau toli žaidime. Pakuočių kaina turi mažėti!! Aš ir toliau žaisiu, bet daugiau nepirksiu priedų.
Viskas ziauriai gerai as suzaveta
Tai ne kas kita, kaip dar vienas atlyginimas už žaidimą. Aš jums, žmonės, neduodu nė cento. Tai nėra verta. Maniau, kad šiek tiek pažaisiu ir pasilinksminsiu, bet ne. Su kiek beprotiškų užduočių duodate vienu metu, turėtumėte dažniau duoti deimantus, kad galėtume iš tikrųjų. Mikrooperacijos yra bs. Jei norite pinigų, parduokite tą prakeiktą žaidimą, o tada leiskite jiems turėti kitus daiktus nemokamai. Žmonėms, kurie kuria žaidimus šiais laikais, labai rūpi pinigai, nebent jie parduodami. Tik ne.
Man patinka žaidimas, bet priežastis, kodėl jam skyriau 4 žvaigždutes, yra dėl energijos
Man patinka šis žaidimas, jis toks įdomus ir dar vienas dalykas, kurį jis pirmą kartą skyrė 15 000. ir kaip mes užsidirbame pinigų žaidime...
Tai puikus žaidimas, nes geriausia, kad šiame žaidime negerai yra tai, kad pasiekus tam tikrą žaidimo lygį, jis nustoja veikti ir užtrunka ilgai atsisiųsti, pataisykite.
Sveiki..DAUG METŲ ŽAIDAME ŽAIDIMĄ..MANAU, kad mano telefono programėlėje yra klaida..Šiandien pradėjau nuo 16 LYGIO ir kažkaip jau pasiekiau 19 lygį..prireikė Mano Mėnesio ŽAIDIMAS KASDIEN 16 lygis šiandien, kad pereičiau į 2 lygį..ŽAIDIU SĄŽININGAI ir nenoriu apgauti žaidimo ar kitų žaidėjų, kurie sunkiai dirba, kad išlaikytų savo lygį. Ar galite pažvelgti į tai, kad turėčiau būti 17 LYGIU. AČIŪ ir laimėk Diena.. Vakita Snowden
Sukčiai... Nepirkite taupyklės. Jis nebus įskaitytas į jūsų sąskaitą. Kūrėjas taip pat nepadeda, kai pateikiate į jūsų sąskaitą sumokėtų mokesčių ekrano kopiją. Jie nuolat nori gauti kvitą. Kai iš viso įsigijote 3 pigius ir 2 trūkstamus kvitus. Jūs negaunate jokių deimantų į jūsų sąskaitą, nors yra 1 kvitas. Jie norėjo visų 3. Žaisti nebėra smagu, nes kuo aukštesnis lygis, tuo daugiau reikia pirkti su deimantais.
Žaidžiau žaidimą 3 metus ir turiu pasakyti, kad rekomenduočiau jį, bet vienintelė maža problema, kurią turiu, yra įvykiai ir užduotys, verčiančios jus išleisti deimantus.
Žaidimas yra visiškai nuostabus, tačiau vienintelė žaidimo pusė yra aukštesnių suknelių deimantų kainų problema. Išspręskite tai. Suknelių kaina turėtų būti nuo 30 iki 100 deimantų. Kai pataisysite žaidimą, atlikite šį žaidimo pakeitimą. Ačiū! BTW žaidimas yra 👌🏻
Gali palengvinti filmų kūrimą. Atsiprašome, jūsų energija greitai išsenka, todėl aš įniršusi nededu pranešimų ir negyvenu žaidime. Ir aš čia neleidžiu pinigų tam, kad viską užpildytu, o paskui gaučiau deimantus.. Smagu, bet pirmiausia neskubėsiu arba prarasiu susidomėjimą. Dėkoju
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu jo, kai baigiasi deimantai 😅
Kada išspręs problemą dėl drabužių ir kitų dalykų, kurie kainuoja per daug deimantų
Man patinka šis žaidimas, jis sunaudoja daug mano laiko, mano prastovos, tai yra, aš į šį žaidimą įdėjau tiek daug pinigų, nors tai beprotiška, manau, kad turėtumėte gauti daugiau laiko daugiau deimantų arba bent jau padaryti kai kuriuos drabužius pinigais, o ne taip. daug deimantų
Skiriu 3 žvaigždutes, nes neturiu pakankamai brangakmenių ir pinigų brangiai suknelei nusipirkti.. bet labai gražus žaidimas man labai patiko.
Suklastotas el. pašto adresas, kurį jie jums suteikia el. paštu, el. paštas tiesiog grįžta atgal, viskas apie pinigus, susiję su brangakmeniais
Hollywood Story®: Fashion Star Aventura ntt
Šiame žaidime žavi daimondo užduotis ir daimondų žaidimas bei daimondo drabužiai
Man patinka žaidimas, bet jūs gaunate apie 10 brangakmenių per dieną, o visos suknelės yra bent 100 brangakmenių, jei ne 200 ar 300. Daugeliui užduočių reikia naudoti brangakmenius ir pinigus... Aš jį ištrinu. Gaila, kad šis žaidimas turėjo potencialo
Man patinka šis žaidimas, todėl turėtumėte pridėti pigesnių drabužių
Pirmą kartą atsisiunčiau jį prieš 2 metus, praėjus 2 dienoms, jie sako, kad kažkas su juo negerai. Jis sugadintas, išsaugoti žaidimą ir nepavyko atidaryti, pls greitai išspręskite šią problemą, man patinka šis žaidimas Game Id Ceufq399
Hollywood Story®: Fashion Star ایڈونچر rnb
Kodėl dvi savaites iš eilės buvau apmokestintas už 4,99 USD narystę, bet negaliu pasiekti parduotuvės. Paskutinį kartą atšaukiau ir bandžiau dar kartą, bet nieko, tik pasakiau, kad negaliu pakeisti prenumeratos. Jau išleidžiu pakankamai, kad nusipirkčiau deimantus, kurių nemėgstu išlaidauti ir negavau savo pirkinio.
Lengva naršyti – puiku!
Puikus žaidimas, labai lengvas ir paprastas Geart Try It Love it
Viskas buvo puiku iki atnaujinimo. Laukiau 30 minučių iki 'naujo turinio atsisiuntimo' ir laukiau ir laukiau, bet vis tiek negaliu įeiti į žaidimus dėl atnaujinimo, pabandyk tai pataisyti, aš pasiekiau 82 lygį ir jei nepasieksiu Nedalyvauk žaidime taip ilgai, aš prarasiu daug gerbėjų, pataisykite naujinimą 🙂🥲
Iš pradžių šis žaidimas man labai patiko. Grafika puiki, drabužiai gražūs, o siužetas įdomus. Nepaisant to, žaidimų kūrėjai (neseniai) sumažino filmų kūrimo sumą tiek, kad praktiškai neįmanoma nieko nusipirkti. Dauguma prekių kainuoja mažiausiai 50 tūkst., o filmai dabar moka tik apie 10 tūkst. ar mažiau. Gali užtrukti DIENAS, kad patektumėte į atranką. Kitu atveju būtų puikus žaidimas, bet kainos jį sugadina.
Labai gražus žaidimas, bet daug reklamų
Puikus žaidimas, bet energijos suteikiama labai mažai, o laiko atgauti energijai labai daug
Labai geras zaidimas
imu nusiminti. Aš vis bandau aplankyti draugus ir man sako, kad jie turi naujesnę versiją nei mano, ir aš turiu atnaujinti. Aš eidavau į „Play“ parduotuvę, kad ją atnaujinčiau, ir ji jau atnaujinta, todėl negaliu aplankyti savo draugų
Visų pirma, aš anksčiau atsisiunčiau šią programą į savo seną telefoną ir man ji patiko, bet pamečiau tą telefoną, kai gavau naują telefoną, atsisiunčiau ją ir net nepradėjau žaidimo, ji užšąla ir pašalinama 😠😡🤬🤬😡😠 😠😡🤬😠😡🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠😡😡😠😠😡😡👺👺
Mėgstu šį žaidimą, bet kiekvieną kartą, kai ieškau daiktų perklausai, tai gali būti 5/15, tada grįžta į 1/15 ir visada tai yra kvepalų buteliukas. Kartais mano deimantai nebus rodomi, kai paspaudžiu langelį arba piktogramą ekrano šone, kur galite gauti daugiau energijos, pinigų arba deimantų, kurių negalite liesti. Viskas taip brangu, kad reikia sumažinti suknelių kainas arba prarasite daug žmonių, žaidžiančių šį žaidimą, o žvaigždžių parduotuvėje yra juokingas savaitinis mokestis už perkainuotas prekes.
Man labai patinka žaidimas, bet negaunu pakankamai brangakmenių, kad galėčiau nusipirkti tai, ko noriu.
Hollywood Story®: Fashion Star Eventyr wyqy
Šis žaidimas yra įdomus po ilgo laiko gavau žaidimą, kuriame galiu praleisti daugiau laiko, bet yra daugiau skelbimų
Tai buvo puikus žaidimas, kai pirmą kartą pradėjau žaisti, bet palaikymo komanda yra visiškai nenaudinga! Tiek daug dalykų vyksta ne taip, pavyzdžiui, dingsta daiktai, negaunu daiktų, kuriuos turėjau gauti, gerbėjų dovanų trikdžiai, galėčiau tęsti ir tęsti. Aš irgi tam išleidau pinigus, nes tik taip bet kur pasieksiu. Taip pat buvau apmokestintas dvigubai už pirkinį programoje, bet visi atsakymai yra vienodi. Ekrano kopija, diena, tikslus laikas ir tt viskas! Jie sako, kad rankiniu būdu įdėjo brangakmenių į mano paskyrą, bet niekada to nedaro!
Normalna
Kvieskit i draugus Wbfnc215
Gana geras žaidimas, bet mano problema yra ta energija, kurią gaunate, o sunaudojama energija yra nenaudinga. Kaip žaidėjams mums reikia daugiau energijos, kad galėtume žaisti, bet visa kita yra vietoje.
Hollywood Story®: Fashion Star ماجراجویی bzpz